Deprecated: Required parameter $cache_folder_path follows optional parameter $template_name in /storage/content/95/105695/f18kamratforening.se/public_html/plugins/system/jsntplframework/libraries/joomlashine/utils.php on line 472 Deprecated: Required parameter $templateName follows optional parameter $override in /storage/content/95/105695/f18kamratforening.se/public_html/plugins/system/jsntplframework/libraries/joomlashine/template/helper.php on line 152 2013

Vi fortsätter med våra Fika-träffar. De medlemmar som under hösten kommit till vår nya föreningslokal i gamla TL-tornet i kanslihuset för en pratstund och lite kaffe har uttryckt önskemål om en fortsättning. Vi ser fram emot att flera av våra medlemmar nu tar chansen och tillfälle att få träffa gamla F18-medarbetare.

Det finns nu förbandstidningar, tidskrifter, flygböcker, foton, filmer, m m att ta del av.  Styrelsen ser fram emot att vi, vid dessa träffar skall få ta del av Era berättelser om händelser som hänt på F18-tiden. Också att vi gemensamt skall kunna hjälpas åt att identifiera personer/flygplan/händelser/tidpunkt på alla de insamlade foton som idag finns.

Fika-träffar äger rum varannan tisdag från

kl. 13.00 – 15.00 i veckor med udda veckonummer.

veckonummer/datum

Januari

v 5/29

Februari

v 7/12

v 9/26

Mars

v 11/12

v 13/26

v 15/9

v 17/23

v 19/7

v 21/21

v 23/4

v 25/18

Vid dagens fikaträff den 9 april var det premiär för vår nya gästbok.

Runt bordet från vänster Jarl, Bertil, Gunnar, Jan-Olaw, Sigvard och Ove.

Under januari gjordes en del kompletteringsarbete i lokalen. Gardiner från officersmässen hängdes upp

efter att Maria Persson klippt och sytt upp de.